God natti!


In flyttning i morgon!

Har varit as taggad as länge nu, vi skulle egentligen flytta in i lördags men de fick bli i morron istället. Men nu händer det äntligen... WOHO! Nu blir det att packa ihop resten av sakerna och sedan åka till erik och hjälpa han med hans shit :))

<3


Gårdagens roligeter!

Var ute med Ellen och träffade 3 as roliga killar, jack sparrow, blixten och säng liggaren och hans " brud " inga, hahaha.. Vi gled runt med dem i stan och även kollade på folk som åt världens starkaste korv ( skit kul! ). Sedan efter allt roligt i stan så gled jag och Ellen till VH på efterfest. Lyckad Kväll.

peace N love!


Min frukost.

Hann inte käka frukost hemma, fan vad tur man har att gullmars delar ut yoghurt!

Kan inte hålla mig för gråt när man hör den. <3


Kort skoldag.

Slutade efter lunch idag, så jag behövde bara sparspakla min fkng vägg sen var jag klar för dagen :D

Bored Girl... A Very Bored Girl!


Be good!

 
Kom till skolan 1 timma tidigt idag ( duktig ). Nu är det bara 7 skoldagar kvar tills lovet börjar, så ska kämpa på som fan så jag får bra närvaro. Har tydligen inte så mycket frånvaro som jag trodde,  som att morsan sa att jag hade grymt mycket och inte förtjänade mitt studiebidrag... Men men. Nu kommer jag få det i alla fall :D<3








äntligen fick man datan från skolan.


lunch på subway.


fucking hell...

Nu sitter jag i soffan med filip och väntar på att fucking håltimmen ska ta slut...bara 50 minuter kvar -.-' sämst skola ever.  Det var även fight här idag så nu är det nån som blöder, men what 2 do, det är en sån skola så det förvånar mig inte...som sagt sämst skola ever! 
 

dream sweet dreams!

Nu blir det att ta en lång varm dusch och sedan göra sig redo att sova. Ska börja gå och lägga mig tidigt nu, orkar verkligen inte vara en zombie på morgonen.. Grymt jobbigt ju!!
Natti



I tid och duktigt pluggande.

Vaknade innan alarmet gick, fett skönt att vakna av sig själv!
Kom i tid och sedan skällde på lärare för att han inte var redo och klar för lektionen..
Men nu har jag rast, väntar på nästa lektion och längtar efter lunch!


dygnat minus 2 timmar.


Utelåst... wohoo -.-'


ännu en skoldag..


God morgon världen! <3


MVG för min tapetsering!

Första gången man tapetserar med omönstrad och mönstrad tapet så får man A för jobbet man gjorde, är man awesome eller är man awesome! 
 

så jäkla sant!


Underbar och lycklig! <3


RSS 2.0